The Danish Editions

Dodelandet


Dødelandet (2013)

Liget af en teenagepige, der er løbet hjemmefra, bliver fundet i en udstillingsmontre i den nordlige, farlige del af Philadelphia, kaldet DØDELANDET, og makkerparret Jessica Balzano og Kevin Byrne bliver kastet ud i sagen. En mystisk telefonopringning bringer dem på sporet af et nyt offer: I et øde hus ligger ligdelene af en ung, parteret pige anbragt i tre bokse.

Men det stopper ikke dér, flere lig dukker op, og billedet af en usædvanlig perverteret seriemorder i færd med at udføre sit eget blodige show begynder at tage form. Hvor længe bliver han ved? Hvor mange tricks har han oppe i ærmet?

Og hvor mange hemmeligheder rummer den store, gamle villa med de dybe kældre i udkanten af byen?  Sagen om den uhyggelige illusionist bliver en besættelse for Jessica og Byrne, efterhånden som ligene af morderens såkaldt ”yndige assistenter” begynder at hobe sig op.

Læs et uddrag af Dødelandet her >>

Cart Buy the Book:  saxo.com    WilliamDam.dk    BookSnob.dk     iTunes

Ravnemorderen


Ravnemoderen (2012)

Hun hedder Karen og sidder ved bredden af Schuylkillfloden i Philadelphia en frostklar decembernat. I måneskinnet kunne hun være en prinsesse eller en danserinde, så fin og porcelænsagtig i sin lange, smukke kjole. Men Karen danser ikke. Hun er tværtimod stendød – og hun har fået sine fødder skåret af.

Kvinden, som kun hedder Karen i morderens syge fantasiverden, er det første men bestemt ikke sidste skamferede kvindelig, der dukker op langs den mægtige flod. Og samtlige kvinder er klædt ud, som var de sprunget lige ud af et eventyr.

Langsomt går det op for Jessica Balzano og Kevin Byrne fra Drabsafdelingen, at kvindemordene har rødder tilbage til en gammel, uopklaret sag, hvor to uskyldige småpiger blev myrdet i en svanerde.

Efterhånden peger sporene i retning af en lille landsby langt ude på landet i Pennsylvania. En landsby, der hedder Odense. En landsby, der rummer en nedlagt forlystelsespark baseret på H.C. Andersens eventyr.  Her har tiden stået stille. Og ondskaben slået rod.

Cart Buy the Book:  saxo.com    WilliamDam.dk    BookSnob.dk     iTunes


Skuespilleren

Skuespilleren (2010)

PSYCHO ruller over skærmen. Da den når til den berømte brusebadsscene, begynder billedet at flimre. Sort skærm. Så kommer billedet igen. Et andet badeværelse, dårligere billedkvalitet. En kvinde står bag et bruseforhæng og tager bad. En gammel dame træder ind i billedet. Hun har en stor kniv i hånden. Hun trækker forhænget til side og dolker den badende kvinde talrige gange. Dette er ikke en filmklassiker, det er virkelighed. Så flimrer billedet på ny.

Og den rigtige Hitchcock fortsætter ... En frygtindgydende morder render omkring i Philadelphia og kopierer berømte filmmord. Det begynder med Psycho, så følger scenen fra Farligt begær, hvor Glenn Close bliver skudt, og sådan fortsætter det – ny film, nyt mord.

For drabsafdelingen i Philadelphia-politiet er sagen ikke bare ny og alarmerende; den ligner heller ikke noget, man har set før. Med filmhistoriens mange spektakulære mord in mente, er udsigterne skræmmende. Og SKUESPILLEREN – som morderen hurtigt døbes – er en udspekuleret djævel, der kun efterlader få spor. Jessica Balzano bliver sat til at lede sagen, mens makkeren Kevin Byrne er på orlov efter at være blevet livsfarligt kvæstet i en tidligere sag (ROSENKRANSMORDENE).

Men Byrne ligger ikke stille, gamle regnskaber skal gøres op, og mens Jessicas efterforskning gradvist indkredser den maskerede morder, begynder sporene at krydse hinanden. Byrnes fortid griber ind i Jessicas jagt på SKUESPILLEREN, og før nogen af dem kan gribe ind, er scenen sat til den sidste, afgørende dødsscene. Mens kameraet kører...

Cart Buy the Book:  saxo.com    WilliamDam.dk    BookSnob.dk     iTunes

Rosenkransmordene


Rosenkransmordene (2009)

For første gang på dansk: Richard Montanaris stærke Philadelphia-krimiserie med makkerparret Jessica Balzano/Kevin Byrne i hovedrollerne.

En række unge, katolske piger findes myrdet på brutal vis. Alt tyder på ritualiserede forbrydelser begået af en sadistisk galning.

Richard Montanari kombinerer klassisk amerikansk politikrimi med psykologisk (psykopatisk) thriller i en særdeles uhyggelig og effektiv blanding. Montanaris bøger er internationale bestsellere, ikke mindst i England, hvor han går top-10 hver gang.  De næste bøger i serien, The Skin Gods og Merciless, er ligeledes købt til dansk udgivelse.

Cart Buy the Book:  saxo.com    WilliamDam.dk    BookSnob.dk     iTunes

Twitter Facebook YouTube Vimeo Pinterest


Social Media Twitter Facebook YouTube Vimeo Pinterest